MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso ryb wędzone na gorąco powinno być delikatne, soczyste...
fot. pixabay.com

Jak wędzić ryby? Można na zimno albo na gorąco. Dowiedz się, jakiego drewna użyć do wędzenia ryb i wypróbuj na na działce

Mięso ryb wędzone na gorąco powinno być delikatne, soczyste i jędrne, o mało zwięzłej konsystencji oraz lekkim dymnym zapachu.

Zobacz również

Wernisaż “Niewydane dyplomy” o studentach, którzy zginęli na Ukrainie [ZDJĘCIA]

NOWE
Wernisaż “Niewydane dyplomy” o studentach, którzy zginęli na Ukrainie [ZDJĘCIA]

Protest studentów. Wieczorny komunikat UJ: wstrzymano się ze sprzedażą "Kamionki"

Protest studentów. Wieczorny komunikat UJ: wstrzymano się ze sprzedażą "Kamionki"

Polecamy

Tradycyjne pierogi z truskawkami. Z tym przepisem są dziecinnie proste

Tradycyjne pierogi z truskawkami. Z tym przepisem są dziecinnie proste

Uwaga na fałszywą stronę największego polskiego banku!

NOWE FAKTY
Uwaga na fałszywą stronę największego polskiego banku!

Masz takie objawy? To może być jedyna oznaka choroby tarczycy

Masz takie objawy? To może być jedyna oznaka choroby tarczycy